Cele mai cumpărate

Informaţii

Producători

Oferte speciale

Magazinele noastre

Magazinele noastre

Magazin echipamente pentru siguranta la incendiu

Furnizori

servicii

Servicii PSI360.ro


Servicii de verificare, incarcare stingatoare

Firma noastra este dotata cu toate instalatiile necesare asigurarii urmatoarelor servicii de intretinere si verificare:

 • incarcarea stingatoarelor cu agent de stingere (pulbere, spumant, CO2);
 • verificarea presiunii si integritatii pieselor componente;
 • inlocuirea pieselor defecte (manometre, furtune, manere, etc.);
 • vopsirea stingatoarelor, pentru cele ce necesita aceasta operatiune;
 • etichetarea stingatoarelor.

Aceste servicii sunt asigurate pentru intreaga gama de stingatoare aflate pe piata in acest moment.

Fiecare agent economic este obligat sa ia masuri de dotare, conform art. 19, Legea 307/2006 privind “Apararea impotriva incendiilor”.

Servicii de verificare hidranti

Hidrantii de incendiu – interiori si exteriori – trebuie mentinuti permanent in stare de functionare. In acest scop, utilizatorul va desemna o persoana care sa efectueze verificarea instalatiei de hidranti periodic, in functie de conditiile de mediu si de risc de incendiu, dar cel putin saptamanal.

Programul de verificari si mentenanta semestrial va include verificarea functionarii cu furtunul derulat complet, sub presiune, urmarind urmatoarele aspecte:

 • furtunul nu este corodat, nu sunt scurgeri, deformari, distrugeri, crapaturi, pe intreaga lungime; in cazul unui semn de defect, furtunul se inlocuieste imediat cu alt furtun incercat la presiunea de lucru maxima;
 • dispozitivele de fixare sunt solide si nedeteriorate;
 • debitul de apa este continuu si suficient (se recomanda utilizarea unui debimetru si a unui manometru);
 • sistemul de derulare functioneaza usor;
 • teava functioneaza corespunzator.

Daca este necesara o reparatie urgenta, se afiseaza inscriptia DEFECT si se informeaza imediat persoana competenta pentru a lua masuri alternative de protectie.

La fiecare cinci ani toate furtunurile trebuie presurizate la presiunea maxima de lucru.

Prin aceste servicii ne asiguram ca hidrantii sunt permanent in stare optima de functionare, astfel incat in caz de incendiu alimentarea cu apa sa nu fie intrerupta, iar piesele componente sa nu fie deteriorate sau nefunctionale.

Servicii de proiectare instalatii de stingere incendiu

Oferim servicii de proiectare a instalaţiilor de stingere cu apa sau substante speciale a incendiilor, ce au în vedere compatibilitatea dintre substantele de stingere utilizate si mediul combustibil, eficienta de stingere a substantelor utilizate, precum si siguranta utilizatorilor spatiului protejat.

Realizarea proiectelor, avizarea si aprobarea lor de catre autoritati sau organizatii care reglementeaza anumite domenii din piata sunt servicii suplimentare pe care le oferim clientilor pe baza de contract.

Proiectul instalatiilor de stingere a incendiilor trebuie sa cuprinda piese scrise si desenate, instructiuni de functionare si verificare periodica.
Serviciile noastre includ:

 • intocmire scenarii de risc la incendiu;
 • intocmire documentatii pentru avizare ISU;
 • memorii tehnice;
 • proiectare de executie pentru instalatii de stingere cu diferiti agenti, precum apa, solutii spumante, gaze inerte (mai putin gaze fluorurate), agenti curati.

Executam proiecte atat pentru domeniul civil, cat si industrial.

Servicii de proiectare sisteme detectie si alarmare incendiu

Oferim servicii de proiectare si punere în funcțiune ale sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu. Instalatiile de detectie si semnalizare ale incendiilor sunt folosite pentru echiparea cladirilor si au scopul de a asigura siguranta la incendiu, prevenirea incendiilor si interventia in timp util în caz de aparitie a acestora. Echiparea constructiilor cu instalatii de detectare si stingere a incendiilor se face in functie de categoria constructiei, de tipul acesteia, de nivelul riscului la incendiu si destinatia cladirii.

Principalele elemente componente ale unei instalaţii de alarmă pentru evacuare în caz de incendiu, constau in: unitatea de comandă şi control; dispozitive de alarmare; circuite de legătură; surse de electroalimentare.

Faza de proiectare este una din partile critice ale unei instalatii de alarmare la incendiu. Daca aceasta faza nu este elaborata in mod adecvat, pot surveni alarme false si in cel mai rau caz, un sistem cu potential de amenintare a sigurantei vietii, ce nu detecteaza corect sau nu detecteaza de tot.

Astfel, eficienta unui sistem de detectare si semnalizare incendiu depinde in primul rand de calitatea proiectarii instalatiei, bazata pe identificarea corecta a riscurilor, alegerea si amplasarea optima a detectoarelor precum semnalizarea si alarmarea corespunzatoare pentru identificarea locului in care s-a produs evenimentul si evacuarea in siguranta a ocupantilor cladirii.
Serviciile noastre includ:

 • documentatie tehnica pentru avizare ISU;
 • memorii tehnice;
 • proiecte de executie pentru instalatii de detectie, semnalizare si alertare in caz de incendiu.