Cele mai cumpărate

Informaţii

Producători

Oferte speciale

Magazinele noastre

Magazinele noastre

Magazin echipamente pentru siguranta la incendiu

Furnizori

Conditii generale de garantie


Toate produsele comercializate de Industrial Cruman beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare si conditiilor comerciale ale producatorilor.

Toate produsele beneficiaza de garantie in conditiile Legii 449/2003. Conditiile acordarii garantiei difera de la caz la caz, pentru persoane fizice, respectiv, pentru persoane juridice.

In acest sens, garantia va fi acordata diferentiat, in conditiile legislatiei speciale privind garantiile produselor, respectiv, in conditiile Codului Civil.

Certificatele de garantie contin toate informatiile necesare despre modul de asigurare a garantiei, perioada de garantie si informatiile necesare pentru contactarea centrelor de service autorizate de producatori.

Certificatele de garantie pe suport durabil pentru produsele de folosinta indelungata se elibereaza odata cu achizitionarea produselor si se inmaneaza la momentul ridicarii sau livrarii produselor.

Va rugam ca, in cazul in care ati primit produsul fara instructiuni de utilizare si/sau certificat de garantie sa reclamati lipsa acestora in cel mult 48 de ore de la primirea produsului.


Pentru a beneficia de garantie trebuie sa aveti asupra dvs. bonul fiscal sau factura in original si certificatul de garantie (daca acesta a fost emis).

Daca intampinati dificultati in utilizarea produselor achizitionate de la Industrial Cruman va recomandam sa consultati cu atentie manualul de utilizare al produsului, poate aveti la indemana solutia la problema dumneavoastra.

Daca problema persista si produsul achizitionat de la Industrial Cruman se afla in perioada de garantie stipulata in certificatul de garantie si acesta respecta conditiile prevazute in certificat atunci acesta va fi reparat de centrele service autorizate fara niciun cost pentru dumneavoastra.

Daca intampinati dificultati sau daca doriti sa faceti o reclamatie ori sesizare va rugam sa apelati Serviciul Suport Clienti Industrial Cruman la numarul de telefon 0371.407.894 sau pe adresa de email comenzi@psi360.ro, pentru remedierea situatiei.