Cele mai cumpărate

Informaţii

Producători

Magazinele noastre

Magazinele noastre

Magazin echipamente pentru siguranta la incendiu

Furnizori

Livrarea produselor


Orice comanda plasata pe www.psi360.ro beneficiaza contra cost de transport pe intreg teritoriul Romaniei, indiferent de modalitatea de plata aleasa, fara a impune o limita minima pentru valoarea comenzii.

Pentru mai multe detalii te rugam sa apelezi Serviciul Suport Clienti la numarul de telefon 0371.407.894 sau prin email pe adresa comenzi@psi360.ro.

Durata Livrarii

Estimarea noastra privind livrarea, se bazeaza pe cativa factori foarte importanti: intervalul orar la care a fost plasata comanda, disponibilitatea produselor comandate, interdependenta produselor comandate (ex: unul sau mai multe produse din aceeasi comanda, pot fi disponibile sau indisponibile) si distanta pana la adresa de destinatie.

Costul livrarii

Se afiseaza la finalul comenzii, in functie de cantitate si greutatea produselor comandate.

Derularea Comenzii

Lansarea comenzii (telefonic, direct pe site sau pe e-mail) - dupa lansarea comenzii, veti primi un mesaj prin care va fi confirmata inregistrarea in sistem a comenzii dumneavoastra. Inainte de a lansa comanda, va rugam sa verificati disponibilitatea produsului, oferita pentru informare chiar in pagina de prezentare a acestuia.

In toate aceste situatii, PSI360.ro va depune toate eforturile pentru a va onora comanda, comunicandu-va cel mai scurt timp posibil.

Preluarea comenzilor - se face in fiecare zi lucratoare, conform programului mentionat pe site. In mod exceptional, PSI360.ro poate prelua comenzi in zilele de sarbatoare sau in cazul extinderii programului de lucru, acesta fiind comunicat in pagina de contact. In cazul comenzilor plasate in afara programului de lucru, acestea vor fi preluate in urmatoarea sau in prima zi lucratoare. Confirmarea comenzii - un reprezentant de vanzari PSI360.ro, va intra in contact cu dumneavoastra si va va informa asupra disponibilitatii produsului.

Livrarea comenzii - produsul dumneavoastra va intra in procesul de livrare, dupa confirmarea telefonica a comenzii.

Modalitati de livrare

In magazinul online PSI360.ro livrarea se poate face prin urmatoarele modalitati:

  • Prin resurse proprii cat si printr-o societate de curierat rapid.
  • Rezervarea in magazin

Preferinte legate de livrare - puteti alege locatia, la birou, acasa sau o alta adresa mentionata, fara nici un cost suplimentar. La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului, precum si disponibilitatea certificatului de calitate si garantie si a facturii fiscale.

Livrarea produselor

Produsele sunt inmanate sigilate in ambalajul original al producatorului. Pentru o protectie mai buna a produselor, PSI360.ro va expedia in unele cazuri produsele cu un ambalaj suplimentar.

Livrarea prin curier

Livrarea produselor se face si prin intermediul companiilor prestatoare de servicii de curierat cu care PSI360.ro a incheiat un contract in acest sens.

Costuri de Livrare

Factura emisa va contine taxa de transport mentionata separat fata de valoarea totala a produselor care va fi comunicata odata cu confirmarea comenzii de catre un operator al PSI360.ro. Aceasta taxa nu se aplica in cazul in care clientul decide preluarea produselor de la depozitul PSI360.ro, indiferent de distanta sau de modalitatea prin care produsul a fost adus in depozitul nostru.

Conditiile de expediere sunt urmatoarele:

  1. Taxa de livrare este de 18 RON (TVA inclus) pentru plata ramburs (la livrare) sau transfer bancar + cantitatea de preluat de 1.32 RON/kg (TVA inclus);
  2. In cazul comenzilor primite inainte de ora 15, coletul va ajunge in urmatoarea zi lucratoare pentru produsele aflate in stoc; in cazul comenzilor primite dupa ora 15, coletul va ajunge in a doua zi lucratoare de la comanda;
  3. Curierul va face livrarea intre orele 9-17 la adresa de livrare mentionata in comanda si confirmata ulterior;
  4. Taxele de livrare sunt trecute pe factura, avand de achitat doar rambursul (daca este cazul) si nici o alta taxa suplimentara catre curier.

Pentru destinatiile care nu se regasesc in Reteaua de distributie nationala, curierul percepe un tarif suplimentar de 1 RON/Km (toate taxele incluse).
In acest caz, valoarea totala a transportului va va fi comunicata telefonic si mentionata ulterior pe factura.

Costul transportului variaza in functie de dimensiunea coletului si este afisat in cosul de cumparaturi si la finalizarea comenzii.

Rezervare in magazin

Prin intermediul acestuia serviciu clientii isi pot rezerva produsele din magazinul online PSI360.ro si le pot ridica dupa achitarea contravalorii bunurilor. Afla mai multe detalii despre ridicare din magazin aici.

Conform OUG 34/2014 livrarea standard oferita de PSI360.ro este cea prin care cumparatorul isi ridica singur marfa din magazin in urma selectiei “Rezervare in magazin” din procesul de comanda.

Conditii Speciale

In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. In toate aceste cazuri, un reprezentant de vanzari PSI360.ro, va va informa si va va comunica o noua data privind efectuarea livrarii.

Confirmarea acceptarii costurilor de livrare se face de catre client si consilierul de vanzari PSI360.ro, telefonic sau prin e-mail, indiferent de valoarea comenzii.