Cele mai cumpărate

Informaţii

Producători

Oferte speciale

Magazinele noastre

Magazinele noastre

Magazin echipamente pentru siguranta la incendiu

Furnizori

Modalitati de plata 


Industrial Cruman va pune la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:

  • Plata prin ordin de plata (OP)

Dupa ce ai ales produsele dorite si ai parcurs toti pasii necesari pentru crearea contului, in timpul plasarii comenzii alege modalitatea de plata: "Plătiți prin transfer bancar sau poștal". La sfarsitul procesului de comanda se va genera o factura proforma care va contine datele solicitantului (nume, prenume, adresa se livrare, numar de telefon etc.), produsele comandate si datele necesare pentru efectuarea viramentului bancar:

Pentru o prelucrare cat mai rapida a comenzii, recomandam efectuarea platii in termen de 48 ore de la primirea facturii proforme - termen limita de rezervare a produselor comandate.

Datele solicitate clientului pentru emiterea proformei sunt:
Denumire/Nume cumparator:
Nr. Registrul Comertului:
Cod de identificare fiscala:
Sediul:
Banca:
Cont IBAN:

Datele companiei Industrial Cruman, in contul careia se efectueaza plata sunt:

Nume companie: INDUSTRIAL CRUMAN SRL
Cod de identificare fiscala: RO1366299
Nr. Registrul Comertului: J29/2797/1992

Conturi disponibile:

ING BANK PLOIESTI
Cont: RO42INGB0000999905354458

Important!

La completarea ordinului de plata la rubrica: (dupa caz) ”reprezentand”, “destinatia platii”, “valoarea reprezinta” va rugam sa scrieti numarul comenzii primite pe email.
Atentie! Platile efectuate din afara teritoriului Romaniei se fac in lei.

Plata comenzii prin ordin de plata (OP) se va face dupa primirea confirmarii comenzii de catre reprezentantul PSI360.ro.
Produsele solicitate vor fi livrate, la adresa precizata in comanda, doar in urma efectuarii platii si confirmarii acesteia prin trimiterea copiei OP-ului sau foii de varsamant prin email comenzi@psi360.ro sau prin fax la numarul +40 244.597.327

  • Plata ramburs (numerar)

Comanda este achitata integral, in lei, cu ocazia livrarii la adresa specificata in formularul de comanda. La valoarea produselor comandate se va adauga si taxa de transport. Plata se face catre comisionarul care efectueaza livrarea, vezi informatiile despre livrare.

  • La sediul INDUSTRIAL CRUMAN SRL

Dupa verificarea stocurilor veti primi prin email informatiile cu privire la modalitatea de intrare in posesia marfii.
Comanda este achitata integral, in lei, la sediul Industrial Cruman SRL, cu ocazia ridicarii produselor. La valoarea produselor comandate nu se va adauga nicio taxa de transport.