Cele mai cumpărate

Informaţii

Producători

Oferte speciale

Magazinele noastre

Magazinele noastre

Magazin echipamente pentru siguranta la incendiu

Furnizori

Despre noi

Firma noastră

Industrial Cruman, cu peste 20 ani de experienta, se situeaza printre firmele de top din domeniul Securitatii si mijloacelor de protectie la incendiu, cat si cel al Produselor si tehnologiilor moderne de intretinere si reparatie pentru echipamente si utilaje din toate domeniile industriale.

Asiguram securitatea la incendii prin:

  • Echipamente performante pentru stingerea incendiilor
  • Sisteme de detectie si alarmare
  • Instalatii de stingere cu agenti conventionali si agenti speciali

Industrial Cruman a dezvoltat in timp parteneriate stabile si relatii stranse cu furnizorii sai, asigurand calitatea si siguranta produselor pe care le pune in piata. Mentionam producatori de renume din intreaga lume precum: Mobiak Grecia, SABO Espanola, Dr Sthamer etc.

Pe masura ce lumea se dezvolta, mediul industrial se dezvolta de asemenea. Nevoia de solutii tehnice eficiente, atat ca implementare, cat si ca operare, devine tot mai pregnanta.

 

PENTRU MAI MULTE DETALII CLICK AICI

Sediu

cms-img

Industrial Cruman SRL

Perfect adaptabil in acest sens, Industrial Cruman se remarca ca fiind unul dintre cei mai buni furnizori de servicii si solutii tehnice inovative. Dedicarea, experienta si competenele tehnice in gasirea de solutii aplicabile in mediul industrial sunt punctele de reper ce ne recomanda ca fiind un partener de incredere.

Recomandări

Suntem apreciati atat pe plan intern de catre industria romaneasca cat si pe plan extern pentru lucrarile de proiectare, livrare si montare de echipamente in Kazahstan, Sudan, si tari din Orientul Apropiat precum Yemen, Iordania.

Societatea are sediul in Ploiesti, unul dintre cele mai industrializate orase din tara, si detine toate dotarile pentru desfasurarea activitatii in cele mai bune conditii: cladire birouri pe 2 nivele, depozite de marfuri, ateliere de productie, utilaje pentru lucrari la sediul clientului, parc auto – toate fiind amplasate pe o suprafata de peste 3500 m2.