ARMANfire Chef - Piccolo Mareste

ARMANfire Chef - Piccolo

ARFCO227picolo

Produs nou

ArmanfireChef este un concept modern, aliniat cerintelor impuse de noua clasa de stingere “ F” - pentru Echipamente de Catering - clasa asociata riscurilor de incendiu generate de o gama larga de uleiuri vegetale, grasimi vegetale sau animale cu care se lucreaza frecvent in Bucatariile profesionale de gabarit din Restaurante, hoteluri, pensiuni, cantine.

Mai multe detalii

In stoc furnizor

0,00 lei fara TVA

Fisa tehnica

Model ARMANfire ChefARFCHEF06B / ARFCHEF08B
Numar Duze3 / 4
Suprafata maxima de protejat [mp]0.8x0.8 / 1.6x0.8
Agent de stingere - Bio 90% [Kg]6 / 8
Nr. max.de unitati bucatarie protejate1 / 2

Informatii

ArmanfireChef este un concept modern, aliniat cerintelor impuse de noua clasa de stingere “ F” - pentru Echipamente de Catering - clasa asociata riscurilor de incendiu generate de o gama larga de uleiuri vegetale, grasimi vegetale sau animale cu care se lucreaza frecvent in Bucatariile profesionale de gabarit din Restaurante, hoteluri, pensiuni, cantine,…si unde exista si personal destul de numeros ce este expus zilnic acestor riscuri.

Clasa F de stingere a aparut din motive obiective precizand ca pentru stingerea incendiilor generate de factorii mentionati se impune utilizarea unor agenti Speciali, conceputi in a avea atat un efect rapid de stingere dar si sa satisfaca cerintele impuse de industria alimentara, o biodegradabilitate crescuta astfel incat sa nu induca factori de risc chimici, toxici pentru organismal uman.

 Conceptul ArmanfireChef

Pentru simplitatea operationala dar si pentru un grad inalt de performanta, sistemele dedicate pentru stingerea incendiilor din Bucatarii au fost proiectate astfel incat sa ofere monitorizare 24 h / 7 zile intr-o forma independenta de factorul uman asigurand performante de tipul 2 in 1 si anume: Detectie si Stingere.

Actionarea Standard, tipica acestui sistem este Automata, de tip Pneumatic, pe principiul Presurizare – Depresurizare, eliminand astfel necesitatea de a fi conectat la o sursa de energie electrica.

Desi principiul de lucru este Automat, sistemul va fi intotdeauna insotit si de un Buton de actionare Manuala pentru a lasa deschisa alternativa de a fi actionat fie instant prin spargerea tubului fie prin actiunea umana, daca omul va fi cel care va sesiza mai devreme inceputul de incendiu…scopul fiind de a limita stopa incendiul si de a limita dezvoltarea acestuia.

 Componenta sistemului

  • Butelie de stocare agent de stingere; capacitate 11,5, 15,6 sau 25 litri;
  • Sistem de descarcare al agentului : teava Cupru ( 8 – 10 mm diametru) si Duze speciale ce se pozitioneaza in raza echipamentelor ce utilizeaza foc deschis (foc de gaze) sau vase incarcate cu o categorie de ulei – grasimi – cuve, friteuze, tigai basculante…
  • Tub Easy-Detect , conceput dintr-un material polimeric de inalta calitate, flexibil, din 2 straturi, cu rol de a detecta temperatura locala si de a se sparge atunci cand se atinge temperatura de spargere, creand astfel o depresurizare ce pune in operare descarcarea prin teava – duze a agentului peste focarul de incendiu.
  • Duze pentru descarcare agent – cu raza scurta ( actioneaza asupra echipamentelor de bucatarie si in gura de evacuare spre tubulatura ) - cu Raza lunga (actioneaza in Plenum Hota).

 Configurare

Stabilirea Gabaritului unui astfel de sistem, traseele de descarcare , nr. de duze si amplasarea acestora, se fac prin proiectare asistata de soft dedicat (conformitate VdS/ LPCB);

La baza va fi o evaluare a factorilor de risc intr-o configuratie data a unei bucatarii si echipamentele acesteia – se utilizeaza normele de calcul pentru distantele intre duze, inaltimi de pozitionare fata de surse, capacitati volumetrice ale vaselor cu agent combustibil fierbinte ( uleiuri animale sau vegetale, carbuni..).

ArmanfireChef – este un sistem flexibil, proiectat in 3 variante standard – Mic ( Piccolo ), Mediu ( Medio) si Mare ( Grande). Aceste configuratii la randul lor au si cateva alternative la baza fiind de fapt gabaritul personalizat al fiecarei bucatarii.

 AVANTAJE
  • 2 in 1 – Detectie si stingere intr-un singur echipament;
  • Independenta in actionare (nu necesita legaturi electrice);
  • Flexibilitate in configurare;
  • Costurile pentru echipamente si servicii de montaj sunt foarte convenabile si competitive;
  • Mentenenta periodica simpla;
  • Performanta garantata;

Recenzii

Scrieţi o recenzie

ARMANfire Chef - Piccolo

ARMANfire Chef - Piccolo

ArmanfireChef este un concept modern, aliniat cerintelor impuse de noua clasa de stingere “ F” - pentru Echipamente de Catering - clasa asociata riscurilor de incendiu generate de o gama larga de uleiuri vegetale, grasimi vegetale sau animale cu care se lucreaza frecvent in Bucatariile profesionale de gabarit din Restaurante, hoteluri, pensiuni, cantine.

2 alte produse în aceeași categorie: